Fan Art: Throne of Glass by Sarah J. Maas

Тези постове се превърнаха в едни от любимите ми. Обичам цветовете, обичам неща, наситени с живот и красиво оформени. Това е към което се целя в този блог и споделянето на прекрасни произведение по любими поредици е прекрасен начин за постигането на тези цели. След като публикувах любимите си творби по “Двор от Рози и Бодли”, сега идва ред на другата поредица на Queen Maas – “Стъкленият трон”. Ще започна с ненадмината Charlie Bowater, която всъщност ще участва в изготвянето на книгата за оцветяване по “Двор от Рози и Бодли.”

Какъв по-добър начин от това да започна с Елин? И после с Елин и Роуан? В тези постове за всяко нещо ще казвам, че ми е любимо и също, че няма по-добър начин, по който да си представя определен герой. И така, започвам. Сцената в “Кралица на сенките”, когато Елин и Роуан се срещат след едно месечна раздяла и се прегръщат все едно отново са намерили причината за живот… Богове, наистина съм подарила душата си на Сара Дж. Маас. 

Дап, определено така си представям Манон. Суровостта в жълтите й очи, допълнени с бялата й коса. Тези артове ме правят по-развълнувана отколкото трябва. До Манон стои баба й. Хмм, прекрасна жена, нали. Както и да е, отново Charlie Bowater е пресъздала старата вещица точно както трябва. Жестокостта направо строи от лицето й. 

Последният арт от Charlie Bowater е на Елена и вярвам е вдъхновен от петата книга от поредицата Empire of Storms. Книга, която ние в България, естествено, ще получим след три месеца в най-добрия случай. *internal sobbing* 

the_gate_by_charlie_bowater-d9r0o8x

Продължавам с Project NELM и пресъздаване на Роуан и Елин и също така на Дориан и Манон (още едно напомняне за непреодолимата нужда да се потопя в Empire of Storms). 

И още една щипчица Дориан и Манон.

Изчетох всички спойлери на света за Empire of Storms. Не се сдържах и в момента ми иде сама да вляза в Котела. Ако все още сте се въздържате от спойлери за петата книга, повярвайте ми и се въздържайте още малко за ваше собствено добро. Защото в момента всеки един арт на Елин и Роуан е като да си одереш кожата и да се отъркаляш в солна мина. Боли. 

c473def5b3fb5c7975e5478bae55c6f4

Не знам дали съм психически подготвена за Empire of Storms. Не знам дали съм подготвена, за която и да е книга на Сара. Като се има предвид, че приключва и двете си поредици следващата година, а ние никога не сме виждали как завършва поредица… Нашата Сара Маас, която не се стеснява да пролее кръв. Не спя добре нощем. 

Трябва да призная, че на тези два арта Елин изглежда по-възрастна от необходимо. Но, в името на Уирда! Не са ли прекрасни? Мисля, че така би изглеждала кралицата на Терасен след няколко години царуване. Защото тя ще оцелее след всичко това, нали? Роуан ще е до нея, защото и той трябва да оцелее. Някак ще решат и проблема с безсмъртието. Нали? 

За последния арт неизбежно ще включа спойлери от “Кралица на сенките”. Така че, ако не сте прочели четвъртата книга, моля спрете да четете сега. 

eba346b87bc36c4c4362b0adf498607f

Точно така. Калтейн. Смърт. Разрушителят на светове. Момичето с твърде много сила, което се жертва накрая. За Елин и за топло наметало дадено в студена нощ. Искам да чета за Калтейн, искам по-добър завършек за нея. Последната сцена с нея, наистина ме разчувства. Може би една от най-добрите сцени, които Сара някога е писала. Надявам се, че някъде там в смъртта си ще се срещне с Тъмнейший. Господи, тази мисъл ми идва в повече. И двамата, надарени с твърде много сила и с не толкова заслужена съдба, най-накрая намерили се едни други да опознаят щастието.

Благодаря на всеки, прочел пълния ми с чувствен драматизъм пост.  

Оп, не. Има още един. Не мога да оставя това произведение неотбелязано.

31aa5d263795399a21a145f2690c2a0a

Да, вече всичко е наред.

Advertisements

2 thoughts on “Fan Art: Throne of Glass by Sarah J. Maas

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s